top of page
aankondiging zomer 3.png

Als jij in toxische relaties belandt, is er een link.
 

Ben je er van overtuigd dat "healing van narcistisch misbruik of toxische relaties" gelijk staat aan kennis over hoe je toxische of narcistische relaties herkent ?
Dan is dit een teleurstelling om te lezen want je het de prefase dan gedaan

of wat je zou zeggen het topje van de ijsberg.

Wanneer was de laatste keer dat jij je kan herinnering dat je echt jezelf was?

Herken je u eigen ware essentie?

Nee! Dat begrijp ik.

Ik heb ooit gestaan waar jij stond.

Healing draait om het transformeren van die stukken in je die zorgen dat jij de narcist aantrekt, toestaat, toelaat.... je bent zonder dit allemaal te doen niets met alles leren over narcisme of toxische relaties. Dit heeft niet te maken met naïef zijn.

Het trauma, de overleving als de reacties die je aangeleerd hebt tijdens die blootstelling hebben ook zijn blijvende effecten. 

Pas als jij de healing gedaan hebt - neen dit is niet gedwongen veranderen - ga jij narcisten op afstand houden en je eigen wens in vervulling zien gaan van 'gezonde wederzijdse relaties' hebben.

Narcisten hebben niets van kans als jij je healing doet!

Zonder die healing blijf je gezonde relaties wegduwen en loopt je het risico dag op dag om narcisten te blijven toelaten als met slachtoffers van het misbruik opgezadeld te zitten waar je geen gezonde relatie mee kan opbouwen.

Twee slachtoffers van narcistisch misbruik kunnen gezond lijken, maar onderhouden hun trauma en geven dat door aan hun kinderen.

Hoe doe je dat allemaal he?

Dat is waarlijk nu je vraag?

Geef jezelf dit geschenk

Ontspannen aan het water
41fb3643247a972f7dfd87cfdb0fb1f8b68f1cd6_edited.png

Kennis zoeken over toxische tot narcistische relaties is begrijpbaar.
Het houdt je eger bij het gedrag van de ander.
Dit is geen healing.
Om te zorgen dat je echt geen last van deze vorm van relaties nog hebt, hoor je naar je lessen te kijken. Healing is dus wat anders dan kennis.

Wendy Mertens

Hallo,
Ik ben Wendy

  BEGELEIDER  |  STEUN  |  SHIFT BRENGER

Wendy is een BEGELEIDER die uit ervaring spreekt, handelt, leeft!

 

HIERNAAST heeft bachelors, opleidingen, certificaten als bijscholingen bij een criminoloog als profiler en in psychopathologie. Dit was specifiek gericht op haar eigen healing als voor iedereen die toxische als narcistische relaties doorstaan heeft.

De persoon die dit alleen wil doen, gaat tijd verspillen en vastlopen op veel stukken waar je zonder een begeleider niet toe in staat bent om naar te kijken.

Bij Wendy vindt je volle transparantie in wat ze doet, hoe ze werkt als wat je kan bereiken. Samen in alle eerlijkheid kijken naar elk stuk en het transformeren. Dit is geen werk van persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling is werken in het ego en laat nu net je ego juist 1 van de oorzaken zijn. We werken dus boven het ego uit!

Je kan bij haar terecht voor individuele als groepsbegeleiding online via videoconsultatie.

Dompel je GRATIS onder in levensveranderende wijsheid

roze Bellen
Hoewel sommige van deze klanten ervoor kozen om anoniem te blijven,
verzekeren we u dat dit hun eigen woorden zijn!

Als er 1 coach is waar je vooruitgang mee kan boeken en stappen zetten, dan ben jij het Wendy!

Corinne

bottom of page